Chez Nous Cannes is coming to Brussels!

On the 21st of September, Chez Nous Cannes will organize the first edition of Près de vous, an inspiring Smart Building networking event in the heart of Europe.

The perfect occasion to connect with an international audience of c-level building professionals and exchange new views and ideas.


Let's go back in timeBelgium’s construction and real estate industry gathered at Villa Vieux Rose for Chez Nous Cannes after the show at Cannes. This year was the esteemed network event’s tenth edition. We went that extra mile for La Dixième, organising a stylish party.

Click this link and enjoy the view (again).

2022

La Dixième

2021

C’est reparti

Wonderful weather, a pleasant company and delicious delicacies... It felt great to welcome everyone back to the Villa Vieux Rose in Cannes in these Corona times. C'est reparti was a special Chez Nous event during the September edition of the real estate event, as it was the kick-off for La Dixième in March 2022.

A first was the presence of TV channel Kanaal Z that made a beautiful report of the networking event. Click this link and enjoy the view (again).

A new location, a record turnout and a sunny day. Choosing the stately Villa Vieux Rose certainly hit the mark. Piet, Bart, Peter, Timo, Dirk and Serge, dressed in spotless rose-coloured shirts, received over 650 guests (also with a rose accent). Everyone visibly enjoyed the beautiful evening and the exquisite snacks provided by our regular caterer, ’t Beenhouwerietje. A very successful 9th edition, which set the bar very high for ‘la dixième’.

2019

Vieux Rose

2018

Le Grand Complet

Vorig jaar viel de regendag gelukkig niet op onze woensdag. Piet, Bart, Pascal, Timo, Dirk en Serge konden hun +/- 525 genodigden dan ook in ideale omstandigheden verwelkomen in Villa Paradis. Onze nieuwe app werd door iedereen gesmaakt net zoals al het lekkers dat de mensen van ’t Beenhouwerietje met enige moeite bij alle aanwezigen konden brengen. Ook onze partners glunderden bij het zien van hun prachtig op het tentzeil geprojecteerde logo. Alleen maar tevreden gezichten en daar doen wij het voor. Dank aan iedereen!

2017

Paradis tente

Voor de derde maal kozen Piet, Bart, Pascal, Timo, Philippe en Dirk Boydens (die Luc Binst verving) voor Villa Paradis. ‘T Beenhouwerietje bleef de catering voorzien, maar ditmaal werd Karel bijgestaan door Thijs Gelaude, die zijn opleiding genoot in sterrenzaak Hertog Jan. Dankzij de 420 aanwezigen en de ondertussen 8 partners werd ook deze editie een echt succes en leek de toekomst van dit mooie verhaal nog een hele tijd verzekerd.

2017

Paradis tente

2016

Paradis pluie

Voor de 300 mensen van deze zesde ‘Chez Nous’ bleven we in Villa Paradis. We bouwden ook verder de formule voor sponsors/partners uit. Helaas staat deze editie gekend als de regen-editie. Door middel van allerlei kleine tentjes probeerden we de regen die met bakken uit de lucht viel op te vangen. Ondanks het slechte weer, bleek ook deze editie een waar succes.

2016

Paradis pluie

2015

Paradis

Waar Villa Paradis in 2012 nog veel te groot was voor het event, bleek dit in 2015 de perfecte locatie te zijn. Voor deze vijfde editie kwam Luc Binst de organisatie versterken en groeide het event uit tot boven de 200 aanwezigen. Aangezien het steeds hun filosofie is geweest om de genodigden op hun kosten te verwennen, zijn een aantal partners ook onontbeerlijk om ‘Chez Nous’ mogelijk te maken. In dit jaar verwelkomden we dan ook onze eerste partner Groep Caenen Capital Fund die ons jaar na jaar bleef steunen. Maar ook alle andere en volgende partners zijn van essentieel belang voor ‘Chez Nous’ en gelukkig zijn ze ondertussen talrijk.

2014

Extension

In 2014 huurden ze een grotere villa voor de vierde editie van ‘Chez Nous’ en werd het concept steeds verder uitgewerkt. Dat bleek uit de 150 aanwezigen in dat jaar. Het is dan ook in 2014 dat naast Piet, Pascal en Bart ook Timo Lootens en Philippe Barth de organisatie vervoegden. We verwelkomden voor het eerst ook The Pharmacy voor de organisatie van onze bar.

2014

Extension

2013

Jamais un sans deux

Na een schitterende editie in 2012 ging het trio resoluut voor dezelfde formule. Het event van ‘Chez Nous’ werd steeds bekender waardoor de gastenlijst al snel 100 aanwezigen telde. Piet, Pascal en Bart namen ook eens een kijkje in Villa Paradis, maar die bleek (toen nog) veel te groot voor hun event.

2013

Jamais un sans deux

2012

Genesis

Het jaar erop werkte het drietal alles serieuzer en professioneler uit: de huur van een grotere villa met verwarmd zwembad, mooi ogende uitnodigingen en een tot in de puntjes verzorgde catering. Die avond genoten de 50 aanwezigen voor het eerst van de catering van Karel van ’t Beenhouwerietje. Hij zorgde toen voor de eerste keer voor het transport van materiaal, food en drank, alsook voor het regelen van een team van Vlaamse medewerkers die alles in goede banen leidde. Het hoeft geen betoog dat ‘Chez Nous’ zonder Karel, ‘Chez Nous’ niet zou zijn.

2012

Genesis

2011

Tout Cannes

Piet, Pascal en Bart huurden samen met enkele vrienden een statig herenhuis in Cannes. Doordat één van de bewoners niemand minder dan Christophe van sterrenzaak Jardin te Knokke was, ontstond het idee om hem te laten koken voor een aantal relaties in de villa. Het werd een interessante netwerkavond met een 25-tal gasten en ‘Chez Nous’ was geboren.What a beautiful time


Subscribe to our newsletter  • {{ error }}Organizers

Click on the organizer for more information.Piet Vandewalle

Piet Vandewalle

Grando keukens

Bart Buyck

Bart Buyck

Van Maercke prefab
Grando keukens

Dirk Boydens

Dirk Boydens

Boydens engineering

Timo Lootens

Timo Lootens

Studiebureau
Verhaeghe & partners

Sylvain Delmelle

Sylvain Delmelle

Prysm Project Management

Our partners
Powered by


Beenhouwerietje
Esterlin
Herbalist
Nicolas
Get driven
Charles Dark Rum
Ice Eyes
Publi FDM